00 DSpace/Manakin Repository

ТЕХНОЛОГІЯ ЗАПЕЧЕНИХ СТРАВ ІЗ РИБИ КІСТКОВОЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ЕТНО-РЕСТОРАНІ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ НА 80 МІСЦЬ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Івашко, Юлія
dc.date.accessioned 2024-04-02T06:58:09Z
dc.date.available 2024-04-02T06:58:09Z
dc.date.issued 2023-06
dc.identifier.uri http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8538
dc.description ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА uk_UA
dc.title ТЕХНОЛОГІЯ ЗАПЕЧЕНИХ СТРАВ ІЗ РИБИ КІСТКОВОЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ЕТНО-РЕСТОРАНІ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ НА 80 МІСЦЬ uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу