00 DSpace/Manakin Repository

ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ЗА ТЕХНІКОЮ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ АВТОРСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лесик, Володимер
dc.date.accessioned 2024-04-02T07:01:21Z
dc.date.available 2024-04-02T07:01:21Z
dc.date.issued 2023-06
dc.identifier.uri http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8547
dc.description ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА uk_UA
dc.title ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ЗА ТЕХНІКОЮ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ АВТОРСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу