00 DSpace/Manakin Repository

Технологія кулінарних виробів на основі картопляного пюре та організація їх виробництва у спеціалізованій закусочній «Картопляна хата» на 80 місць

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ляшко, Софія
dc.date.accessioned 2024-04-02T07:01:49Z
dc.date.available 2024-04-02T07:01:49Z
dc.date.issued 2023-06
dc.identifier.uri http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8550
dc.description ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА uk_UA
dc.title Технологія кулінарних виробів на основі картопляного пюре та організація їх виробництва у спеціалізованій закусочній «Картопляна хата» на 80 місць uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу