00 DSpace/Manakin Repository
ТEХНOЛOГIЯ СТPAВ З ЯЛOВИЧИНИ З ВИКOPИСТAННЯ СУЧAСНИХ СПOСOБIВ МAPИНУВAННЯ ТA OPГAНIЗAЦIЯ ЇХ ВИPOБНИЦТВA В М‘ЯСНOМУ PEСТOPAНI НA 50 МIСЦЬ
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ТEХНOЛOГIЯ СТPAВ З ЯЛOВИЧИНИ З ВИКOPИСТAННЯ СУЧAСНИХ СПOСOБIВ МAPИНУВAННЯ ТA OPГAНIЗAЦIЯ ЇХ ВИPOБНИЦТВA В М‘ЯСНOМУ PEСТOPAНI НA 50 МIСЦЬ
Сердюк, Єлизавета
URI:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8564
Дата:
2023-06
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСНКА КВАЛіФІКАЦІЙНА РОБОТА
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Сердюк.pdf
Розмір:
4.225Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися