DSpace Repository
Розроблення гастрономічного туру територією Чернігівської області та його просування на ринку країн ЄС
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра туризму та рекрації
→
242 Туризм
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Розроблення гастрономічного туру територією Чернігівської області та його просування на ринку країн ЄС
Заяць, Максми
URI:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8771
Date:
2023-06
Description:
ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Show full item record
Files in this item
Name:
4-18 Заяць.pdf
Size:
4.734Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
242 Туризм
Міжнародний туризм
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register