00 DSpace/Manakin Repository
МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «B&B ESPRESSO BAR», М. МУКАЧЕВО)
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
→
073 Менеджмент
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «B&B ESPRESSO BAR», М. МУКАЧЕВО)
Білорус, Марія
URI:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8868
Дата:
2023-06
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Білорус Марія ...
Розмір:
4.228Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
073 Менеджмент
Готельний і рестораний менеджмент
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися