Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/3217
Назва: Проект етно-ресторану болгарської кухні на 70 місць у м. Житомир
Автори: Грабовський, Антон
Дата публікації: гру-2019
Опис: ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/3217
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Грабовський А..pdf3,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.