Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 520
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023-06 | СИСТЕМА МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ | Старовойт, Богдан |
2023-06 | СИСТЕМА КОНФЛІКТ-МЕНЕДЖМЕНТУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Сергенчук, Еліна |
2023-06 | ТЕХНОЛОГІЇ НАБОРУ ТА ВІДБОРУ ПЕРСОНАЛУ В СУБ'ЄКТІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ТОВ " ДОМІНОС ПІЦЦА ЮКРЕЙН" | Піх, Максим |
2023-06 | Диверсифікація послуг для сегментів VIP-споживачв готельного комплексу "Турист" м.Київ | Петренко, Олена |
2023-06 | РОЗВИТОК МЕРЕЖІ СУБ'ЄКТІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА УМОВАХ ФРАНЧАЙЗИНГУ | Невмержицька, Юлія |
2023-06 | УПРАВЛІННЯ КОНФЛІКТАМИ В КОЛЕКТИВІ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Марченко, Дар'я |
2023-06 | СИСТЕМА ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ | Мартиненко, Вікторія |
2023-06 | РОЗВИТОК ЛІДЕРСТВА В КОЛЕКТИВІ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Комар, Олександр |
2023-06 | ХАРАКТЕРИСТИКА МЕТОДІВ ПОЛОЛАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО ВИГОРЯННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТУ ГОТЕЛЬНО/ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Друзь, Данило |
2023-06 | Управління комунікаціями в ресторані "Аляска" м Київ | Доля, Дар'я |
2023-06 | МЕТОДИ ФОРМУВАННЯ ЕФЕКТИВНОЇ КОМАНДИ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ТОВ"ЗЕ БУРГЕР" | Дзамукашвілі, Георгій |
2023-06 | ТЕХНОЛОГІЇ ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Джус, Ірина |
2023-06 | УПРАВЛІННЯ АНТИКРИЗОВИМИ ЗАХОДАМИ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Герман, Аліна |
2023-06 | ТАЙМ МЕНЕДЖМЕНТ КЕРІВНИКА СУБ'ЄКТУ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ | Чміленко, Анна |
2023-06 | УПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНІМ СЕРЕДОВИЩЕМ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Вербіцька, Катерина |
2023-06 | Соціальнл-психологічні управління персоналом суб'єкта ресторанного бізнесу | Божко, Альона |
2023-06 | МЕТОДИ РОЗВИТКУ ЛІДЕРСТВА ЯКОСТЕЙ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ | Білецький, Дмитро |
2023-06 | ХЕДХАТІНГ В СИСТЕМІ ВІДБОРУ ПЕРСОНАЛУ ДЛЯ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Гріпас, Богдан |
2023-06 | УПРАВЛІННЯ СЛУЖБОЮ ДОСТАВКИ СУБ'ЄКТУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Білозерцева, Софія |
2023-06 | РОЗВИТОК ЛІДЕРСТВА В КОЛЕКТИВІ СУБ’ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | Бахтар, Вікторія |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 520