Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/534
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРахубовського, Максима-
dc.date.accessioned2019-11-13T07:25:35Z-
dc.date.available2019-11-13T07:25:35Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.urihttp://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/534-
dc.descriptionВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТuk_UA
dc.titleПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 50 МІСЦЬ З ОРГАНІЗАЦІЄЮ ФОРМАТУ "TO GO / TAKE AWAY " У ПОДІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ М. КИЄВАuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rahubovskii_2018_12.pdf12,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.