Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/534
Назва: | ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 50 МІСЦЬ З ОРГАНІЗАЦІЄЮ ФОРМАТУ "TO GO / TAKE AWAY " У ПОДІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ М. КИЄВА |
Автори: | Рахубовського, Максима |
Дата публікації: | гру-2018 |
Опис: | ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТ |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/534 |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rahubovskii_2018_12.pdf | 12,82 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.