Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/534
Назва: ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 50 МІСЦЬ З ОРГАНІЗАЦІЄЮ ФОРМАТУ "TO GO / TAKE AWAY " У ПОДІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ М. КИЄВА
Автори: Рахубовського, Максима
Дата публікації: гру-2018
Опис: ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/534
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rahubovskii_2018_12.pdf12,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.