Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6263
Назва: Проєкт кафе формату «слоуфуд» на 70 місць у м. Чернівці з впровадженням інноваційних технологій страв з кисломолочного сиру
Автори: Боярин, Артем
Дата публікації: гру-2021
Опис: ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6263
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Боярин+.pdf2,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.