Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/6277
Назва: Проєкт-кафе кондитерської на 50 місць у Шевченківському районі у м.Києві із впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів «free from»
Автори: Гноєва, Любов
Дата публікації: гру-2021
Опис: ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/6277
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гноєва.pdf7,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.