181 Харчові технології Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 44
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022-02ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 40 МІСЦЬГуменюк, Тетяна
2022-02ТЕХНОЛОГІЯ СУПІВ ПЮРЕ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТАРІАНСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 70 МІСЦЬГолуб, Богдан
2022-02ТЕХНОЛОГІЯ БОУЛІВ З ГІДРОБІОНТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В МІСЬКОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬБілецька, Олена
2022-02ТЕХНОЛОГІЯ БЕНКЕТНИХ ОВОЧЕВИХ ЗАКУСОК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ЄВРОПЕЙСКОЇ КУХНІ НА 75 МІСЦЬГлушко, Анастасія
2022-02ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З БІЛКОВО-ЗБИВНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬБеркун, Анна
2022-02ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ СІЧЕНОЇ РИБНОЇ МАСИ З ВИКОРИСТАННЯМ РОСЛИННИХ НАПОВНЮВАЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇЇ ВИРОБНИЦТВА У ЇДАЛЬНІ НА 60 МІСЦЬБабина, Юлія
2022-02ТЕХНОЛОГІЯ ТУШКОВАНИХ СТРАВ ІЗ М’ЯСА БАРАНИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У М’ЯСНОМУ РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬЩепіна, Анна
2022-02ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ МЯСА З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНОЛОГІЇ COOKVAC ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У СІМЕЙНОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬЧуб, Ярослав
2022-02Технологія безглютенових борошняних кондитерських виробів та організація їх виробництва у кафе формату "healthy food" на 50 місцьФесьянов, Сергій
2022-02ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ЗА ТЕХНІКОЮ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ АВТОРСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬТрохимчук, Олександр
2022-02ТЕХНОЛОГІЯ ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ НА ОСНОВІ ЯГІДНОГО ПЮРЕ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ДИТЯЧОМУ КАФЕ НА 30 МІСЦЬСукаленко, Людмила
2022-02Технологія збитих десертів на основі рубінового шоколаду Callebaut Ruby та організація їх виробництва в кафе-кондитерській на 60 місцьПрокопишина, Олександра
2022-02ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ ФЕРМЕНТОВАНИХ ЗЛАКІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ АЗІАТСЬКОЇ КУХНІ НА 40 МІСЦЬПетрикеєв, Владислав
2022-02ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ШОКОЛАДНОМУ БАРІ НА 40 МІСЦЬПетренко, Марина
2022-02Технологія виробів із свинини з використанням технік фарширування та організація їх виробництва в ресторані української кухні на 50 місцьОпанасенко, Анна
2022-02ТЕХНОЛОГІЯ ТОРТІВ ІЗ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ФРАНЦУЗЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬМарчук, Юлія
2022-02Технологія пісочних sweet snack на основі кокосового масла та організація їх виробництва в кав’ярні на 50 місцьМайдебура, Анастасія
2022-02ТЕХНОЛОГІЯ ВЕГАНСЬКИХ ДРАГЛЕПОДІБНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ КАФЕ НА 80 МІСЦЬЛаріна, Олена
2022-02Технологія смажених страв із м’яса яловичини елітного тваринництва та організація їх виробництва у моно-ресторані на 80 місцьКрицька, Крістіна
2022-02Технологія страв з риби запеченої методом «папільйот» та організація їх виробництва у ресторані норвезької кухні на 60 місцьГордієнко, Інна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 44