Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/7846
Назва: | ТЕХНОЛОГІЯ ТУШКОВАНИХ М'ЯСНИХ СТРАВ ІЗ СВИНИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ БОЛГАРСЬКОЇ КУХНІ НА 90 МІСЦЬ |
Автори: | Кіщенко, Юлія |
Дата публікації: | лют-2023 |
Опис: | ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7846 |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кіщенко.pdf | 4,84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.