Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8541| Назва: | ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА СВИНИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ ФЕРМЕНТУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬ |
| Автори: | Коренчук, Євген |
| Дата публікації: | чер-2023 |
| Опис: | ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8541 |
| Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Коренчук.pdf | 5,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.