Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8542
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолесніченко, Максим-
dc.date.accessioned2024-04-02T07:00:00Z-
dc.date.available2024-04-02T07:00:00Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.urihttp://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8542-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleТехнологія страв із риби з використанням техніки stir-fry та організація їх виробництва у ресторані паназійської кухні на 50 місць.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Колесніченко.pdf4,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.