Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8544
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кушнір, Сергій | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-02T07:00:23Z | - |
dc.date.available | 2024-04-02T07:00:23Z | - |
dc.date.issued | 2023-06 | - |
dc.identifier.uri | http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8544 | - |
dc.description | ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА | uk_UA |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В МОНОРЕСТОРАНІ НА 100 МІСЦЬ | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кушнір С_.pdf | 4,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.