Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8545
Назва: ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ ОВОЧІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ ФАРШИРУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ «FREE-FLOW» НА 150 МІСЦЬ
Автори: Кущенко, Валерії
Дата публікації: чер-2023
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8545
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кущенко.pdf4,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.