Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8553
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Олена-
dc.date.accessioned2024-04-02T07:02:27Z-
dc.date.available2024-04-02T07:02:27Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.urihttp://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8553-
dc.descriptionВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАuk_UA
dc.titleТехнологія холодної закуски "Террін" та організація її виробництва у кафе французької кухні на 60 місцьuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мельник О.pdf4,57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.