Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8553
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник, Олена | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-02T07:02:27Z | - |
dc.date.available | 2024-04-02T07:02:27Z | - |
dc.date.issued | 2023-06 | - |
dc.identifier.uri | http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8553 | - |
dc.description | ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА | uk_UA |
dc.title | Технологія холодної закуски "Террін" та організація її виробництва у кафе французької кухні на 60 місць | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мельник О.pdf | 4,57 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.