Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8565| Назва: | ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ВИКОРИСТАННЯМ РІЗНИХ ВИДІВ ПАСТИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ |
| Автори: | Скрипниченко, Григорій |
| Дата публікації: | чер-2023 |
| Опис: | ВИПУСНКА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8565 |
| Розташовується у зібраннях: | 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Скрипниченко.pdf | 4,57 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.