DSpace Repository
Recently added
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу: Recent submissions
Now showing items 541-560 of 1561
Previous Page
Next Page
Проєкт підприємства з крафтового виробництва борошняних кулінарних виробів у Дніпровському районі м. Києва
Жемчужина, Тетяна
(
2021-12
)
Проєкт реконструкції НВО «Радунь» з організацією крафтової сироварні у м. Києві
Броварник, Анна
(
2021-12
)
Проєкт підприємства з крафтового виробництва ковбасних виробів у м. Ірпінь Київської області
Шевченкo, Костянтин
(
2021-12
)
Проєкт підприємства з крафтового виробництва м’яких кисломолочних сирів у Дніпровському районі м. Києва
Харчевников, Сергій
(
2021-12
)
Проект підприємства з крафтового виробництва борошняних кондитерських виробів у м. Ладижин Вінницької області
Теліцин, Максим
(
2021-12
)
Проєкт кафе грузинської кухні з сироварнею у Дніпровському районі м. Києва
Тур, Олександр
(
2021-12
)
Проєкт крафтової пекарні у Оболонському районі м. Києва
Савченко, Дмитро
(
2021-12
)
Проєкт джелатерії з цехом по виробництву крафтового морозива у м. Чернігів
Коломієць, Олександри
(
2021-12
)
Проєкт крафтової броварні з пивним баром у м. Тетіїв Київської області
Моргун, Юрій
(
2021-12
)
Проєкт підприємства з виробництва крафтових наливок у м. Конотоп Сумської області
Горькава, Юлія
(
2021-12
)
Проєкт ростерії з цехом по обсмажуванню кави у м. Одеса
Коляко, Ігор
(
2021-12
)
Проєкт крафтової сироварні у м. Дніпро
Капенко, Дар’я
(
2021-12
)
Проєкт моно-ресторану формату «Sea food» на 70 місць у м. Івано-Фпанківськ із вапровадженням інноваційнх технологій кулінарної продукції з гідробіонтів
Угрин, Ярина
(
2021-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на 60 місць формату «to go/ take away» у м. Бровари з впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів
Білецька, Альона
(
2021-12
)
Проєкт локаворського ресторану на 100 місць у Дніпровському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій кулінарної продукції з овочів
Матвієнко, Тетяна
(
2021-12
)
Проект кафе-пекарні на 60 місць у м. Дарницькому районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій булочних виробів
Савіцька, Анжела
(
2021-12
)
Проєкт-кафе кондитерської на 50 місць у Шевченківському районі у м.Києві із впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів «free from»
Гноєва, Любов
(
2021-12
)
Проект іммерсивного ресторану «Алхімік» на 80 місць у Дарницькому районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій м’ясних кулінарних виробів
Бережна, Олександра
(
2021-12
)
Проєкт ресторану швидкого обслуговування на 60 місць у Шевченківському районі м.Києва з впровадженням інноваційних технологій бургерів
Шевчук, Олександр
(
2021-12
)
Проєкт гастро-кафе на 75 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій десертної продукції
Яремко, Катерина
(
2021-12
)
Now showing items 541-560 of 1561
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register