00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу: Recent submissions
Зараз показуються 561-580 з 1561
Попередня сторінка
Наступна сторінка
«Проект арт-кафе на 80 місць у м. Івано-Франківськ із впровадженням інноваційних технологій десертів з пінною структурою
Сидоренко, Тетяна
(
2021-12
)
Проект джелатерії на60 місць у м. Бориспіль Київської області з впровадженням інноваційних технологій замо-рожених десертів
Чоботова, Єлизавета
(
2021-12
)
Проєкт моно-ресторану концепції «Sea food» на 100 місць із впровадженням інноваційних технологій харчової продукції з гідробіонтів
Мунтян, Катерина
(
2021-12
)
Проєкт гастро-кафе на 50 місць у м.Чернігові із впровадженням інноваційних технологій кулінарної харчової продукції з овочів
Медведєва, Анастасія
(
2021-12
)
Проект веганського кафе на 50 місць у м. Львів з впровадженням інноваційних технологій харчової продукції з замінниками тваринних білків
Лебедєва, Єлизавета
(
2021-12
)
Проект кафе-кондитерської на 50 місць у Подільському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів
Ємельянов, Юрій
(
2021-12
)
Проект кафе-пекарні на 80 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробів із житнього борошна
Кошіль, Олександр
(
2021-12
)
Проект таверни на 70 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій пасти
Ельхалді, Маріам
(
2021-12
)
Проект ресторану скандинавської кухні на 80 місць у м. Харків з впровадженням інноваційних технологій харчової продукції «free from»
Гома, Юлія
(
2021-12
)
Проект патісерії на 60 місць у Харківському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій цукрових кондитерських виробів
Бондаренко, Олег
(
2021-12
)
Проєкт кафе формату «слоуфуд» на 70 місць у м. Чернівці з впровадженням інноваційних технологій страв з кисломолочного сиру
Боярин, Артем
(
2021-12
)
Проект кафе формату «слоуфуд» на 60 місць у м. Маріуполі Донецької області з впровадженням інноваційних технологій десертної продукції
Авджи, Марія
(
2021-12
)
КОРПОРАТИВНА СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ГОТЕЛЬНОГО ОПЕРАТОРА «RAMADA ENCORE»
Третяк, Марина
(
2021-12
)
ДИСТРИБУЦІЯ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНОЇ МЕРЕЖІ «HYATT»
Шульженко, Альона
(
2021-12
)
МІЖНАРОДНА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ГОТЕЛЬНОЇ МЕРЕЖІ "HOLIDAY INN"
Перепелиця, Марія
(
2021-12
)
Корпоративна система маркетингу готельної мережі «Hilton
Голенко, Крістіна
(
2021-12
)
ПРОСУВАННЯ МІЖНАРОДНОГО БРЕНДУ «FAIRMONT» НА НАЦІОНАЛЬНИЙ РИНОК ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ
Телічак, Анна
(
2021-12
)
Система просування послуг готелю «Aloft Kiev» на міжнародний ринок готельних послуг
Палюта, Аліна
(
2021-12
)
ІНТЕГРОВАНІ ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ БРОНЮВАННЯ ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНОЇ МЕРЕЖІ «HYATT»
Колесник, Анна
(
2021-12
)
КОРПОРАТИВНА СИСТЕМА HR-МЕНЕДЖМЕНТУ МІЖНАРОДНОГО ГОТЕЛЬНОГО ОПЕРАТОРА «RADISSON HOTEL GROUP»
Гарань, Олеся
(
2021-12
)
Зараз показуються 561-580 з 1561
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
Фонд
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Фонд
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися