00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу: Recent submissions
Зараз показуються 541-560 з 1561
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Проєкт підприємства з крафтового виробництва борошняних кулінарних виробів у Дніпровському районі м. Києва
Жемчужина, Тетяна
(
2021-12
)
Проєкт реконструкції НВО «Радунь» з організацією крафтової сироварні у м. Києві
Броварник, Анна
(
2021-12
)
Проєкт підприємства з крафтового виробництва ковбасних виробів у м. Ірпінь Київської області
Шевченкo, Костянтин
(
2021-12
)
Проєкт підприємства з крафтового виробництва м’яких кисломолочних сирів у Дніпровському районі м. Києва
Харчевников, Сергій
(
2021-12
)
Проект підприємства з крафтового виробництва борошняних кондитерських виробів у м. Ладижин Вінницької області
Теліцин, Максим
(
2021-12
)
Проєкт кафе грузинської кухні з сироварнею у Дніпровському районі м. Києва
Тур, Олександр
(
2021-12
)
Проєкт крафтової пекарні у Оболонському районі м. Києва
Савченко, Дмитро
(
2021-12
)
Проєкт джелатерії з цехом по виробництву крафтового морозива у м. Чернігів
Коломієць, Олександри
(
2021-12
)
Проєкт крафтової броварні з пивним баром у м. Тетіїв Київської області
Моргун, Юрій
(
2021-12
)
Проєкт підприємства з виробництва крафтових наливок у м. Конотоп Сумської області
Горькава, Юлія
(
2021-12
)
Проєкт ростерії з цехом по обсмажуванню кави у м. Одеса
Коляко, Ігор
(
2021-12
)
Проєкт крафтової сироварні у м. Дніпро
Капенко, Дар’я
(
2021-12
)
Проєкт моно-ресторану формату «Sea food» на 70 місць у м. Івано-Фпанківськ із вапровадженням інноваційнх технологій кулінарної продукції з гідробіонтів
Угрин, Ярина
(
2021-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на 60 місць формату «to go/ take away» у м. Бровари з впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів
Білецька, Альона
(
2021-12
)
Проєкт локаворського ресторану на 100 місць у Дніпровському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій кулінарної продукції з овочів
Матвієнко, Тетяна
(
2021-12
)
Проект кафе-пекарні на 60 місць у м. Дарницькому районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій булочних виробів
Савіцька, Анжела
(
2021-12
)
Проєкт-кафе кондитерської на 50 місць у Шевченківському районі у м.Києві із впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів «free from»
Гноєва, Любов
(
2021-12
)
Проект іммерсивного ресторану «Алхімік» на 80 місць у Дарницькому районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій м’ясних кулінарних виробів
Бережна, Олександра
(
2021-12
)
Проєкт ресторану швидкого обслуговування на 60 місць у Шевченківському районі м.Києва з впровадженням інноваційних технологій бургерів
Шевчук, Олександр
(
2021-12
)
Проєкт гастро-кафе на 75 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій десертної продукції
Яремко, Катерина
(
2021-12
)
Зараз показуються 541-560 з 1561
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
Фонд
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Фонд
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися