00 DSpace/Manakin Repository
Проєкт ресторану єврейської кухні на 80 місць у м. Умань Черкаської області із впровадженням інноваційних технологій борошняних кулінарних виробів
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Проєкт ресторану єврейської кухні на 80 місць у м. Умань Черкаської області із впровадженням інноваційних технологій борошняних кулінарних виробів
Кухновець, Любов
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5172
Дата:
2020-12
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Кухновець.pdf
Розмір:
8.499Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Інноваваційні технології в ресторанному бізнесі
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися