00 DSpace/Manakin Repository
Проект піцерії на 50 місць формату «to go/take away» у Деснянському районі м.Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Проект піцерії на 50 місць формату «to go/take away» у Деснянському районі м.Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Зубок, Ірина
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5184
Дата:
2020-12
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Зубок. ВКП.pdf
Розмір:
7.474Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Інноваваційні технології в ресторанному бізнесі
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися