DSpace Repository
Проект піцерії на 50 місць формату «to go/take away» у Деснянському районі м.Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Проект піцерії на 50 місць формату «to go/take away» у Деснянському районі м.Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Зубок, Ірина
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/5184
Date:
2020-12
Description:
ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ
Show full item record
Files in this item
Name:
Зубок. ВКП.pdf
Size:
7.474Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
181 Харчові технології
Інноваваційні технології в ресторанному бізнесі
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register