DSpace Repository
Recently added
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Кафедра технології і організація ресторанного господарства: Recent submissions
Now showing items 141-160 of 338
Previous Page
Next Page
Проєкт крафтової сироварні у м. Дніпро
Капенко, Дар’я
(
2021-12
)
Проєкт моно-ресторану формату «Sea food» на 70 місць у м. Івано-Фпанківськ із вапровадженням інноваційнх технологій кулінарної продукції з гідробіонтів
Угрин, Ярина
(
2021-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на 60 місць формату «to go/ take away» у м. Бровари з впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів
Білецька, Альона
(
2021-12
)
Проєкт локаворського ресторану на 100 місць у Дніпровському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій кулінарної продукції з овочів
Матвієнко, Тетяна
(
2021-12
)
Проект кафе-пекарні на 60 місць у м. Дарницькому районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій булочних виробів
Савіцька, Анжела
(
2021-12
)
Проєкт-кафе кондитерської на 50 місць у Шевченківському районі у м.Києві із впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів «free from»
Гноєва, Любов
(
2021-12
)
Проект іммерсивного ресторану «Алхімік» на 80 місць у Дарницькому районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій м’ясних кулінарних виробів
Бережна, Олександра
(
2021-12
)
Проєкт ресторану швидкого обслуговування на 60 місць у Шевченківському районі м.Києва з впровадженням інноваційних технологій бургерів
Шевчук, Олександр
(
2021-12
)
Проєкт гастро-кафе на 75 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій десертної продукції
Яремко, Катерина
(
2021-12
)
«Проект арт-кафе на 80 місць у м. Івано-Франківськ із впровадженням інноваційних технологій десертів з пінною структурою
Сидоренко, Тетяна
(
2021-12
)
Проект джелатерії на60 місць у м. Бориспіль Київської області з впровадженням інноваційних технологій замо-рожених десертів
Чоботова, Єлизавета
(
2021-12
)
Проєкт моно-ресторану концепції «Sea food» на 100 місць із впровадженням інноваційних технологій харчової продукції з гідробіонтів
Мунтян, Катерина
(
2021-12
)
Проєкт гастро-кафе на 50 місць у м.Чернігові із впровадженням інноваційних технологій кулінарної харчової продукції з овочів
Медведєва, Анастасія
(
2021-12
)
Проект веганського кафе на 50 місць у м. Львів з впровадженням інноваційних технологій харчової продукції з замінниками тваринних білків
Лебедєва, Єлизавета
(
2021-12
)
Проект кафе-кондитерської на 50 місць у Подільському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів
Ємельянов, Юрій
(
2021-12
)
Проект кафе-пекарні на 80 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробів із житнього борошна
Кошіль, Олександр
(
2021-12
)
Проект таверни на 70 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій пасти
Ельхалді, Маріам
(
2021-12
)
Проект ресторану скандинавської кухні на 80 місць у м. Харків з впровадженням інноваційних технологій харчової продукції «free from»
Гома, Юлія
(
2021-12
)
Проект патісерії на 60 місць у Харківському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій цукрових кондитерських виробів
Бондаренко, Олег
(
2021-12
)
Проєкт кафе формату «слоуфуд» на 70 місць у м. Чернівці з впровадженням інноваційних технологій страв з кисломолочного сиру
Боярин, Артем
(
2021-12
)
Now showing items 141-160 of 338
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register