00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Кафедра технології і організація ресторанного господарства: Recent submissions
Зараз показуються 141-160 з 338
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Проєкт крафтової сироварні у м. Дніпро
Капенко, Дар’я
(
2021-12
)
Проєкт моно-ресторану формату «Sea food» на 70 місць у м. Івано-Фпанківськ із вапровадженням інноваційнх технологій кулінарної продукції з гідробіонтів
Угрин, Ярина
(
2021-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на 60 місць формату «to go/ take away» у м. Бровари з впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів
Білецька, Альона
(
2021-12
)
Проєкт локаворського ресторану на 100 місць у Дніпровському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій кулінарної продукції з овочів
Матвієнко, Тетяна
(
2021-12
)
Проект кафе-пекарні на 60 місць у м. Дарницькому районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій булочних виробів
Савіцька, Анжела
(
2021-12
)
Проєкт-кафе кондитерської на 50 місць у Шевченківському районі у м.Києві із впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів «free from»
Гноєва, Любов
(
2021-12
)
Проект іммерсивного ресторану «Алхімік» на 80 місць у Дарницькому районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій м’ясних кулінарних виробів
Бережна, Олександра
(
2021-12
)
Проєкт ресторану швидкого обслуговування на 60 місць у Шевченківському районі м.Києва з впровадженням інноваційних технологій бургерів
Шевчук, Олександр
(
2021-12
)
Проєкт гастро-кафе на 75 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій десертної продукції
Яремко, Катерина
(
2021-12
)
«Проект арт-кафе на 80 місць у м. Івано-Франківськ із впровадженням інноваційних технологій десертів з пінною структурою
Сидоренко, Тетяна
(
2021-12
)
Проект джелатерії на60 місць у м. Бориспіль Київської області з впровадженням інноваційних технологій замо-рожених десертів
Чоботова, Єлизавета
(
2021-12
)
Проєкт моно-ресторану концепції «Sea food» на 100 місць із впровадженням інноваційних технологій харчової продукції з гідробіонтів
Мунтян, Катерина
(
2021-12
)
Проєкт гастро-кафе на 50 місць у м.Чернігові із впровадженням інноваційних технологій кулінарної харчової продукції з овочів
Медведєва, Анастасія
(
2021-12
)
Проект веганського кафе на 50 місць у м. Львів з впровадженням інноваційних технологій харчової продукції з замінниками тваринних білків
Лебедєва, Єлизавета
(
2021-12
)
Проект кафе-кондитерської на 50 місць у Подільському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів
Ємельянов, Юрій
(
2021-12
)
Проект кафе-пекарні на 80 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробів із житнього борошна
Кошіль, Олександр
(
2021-12
)
Проект таверни на 70 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій пасти
Ельхалді, Маріам
(
2021-12
)
Проект ресторану скандинавської кухні на 80 місць у м. Харків з впровадженням інноваційних технологій харчової продукції «free from»
Гома, Юлія
(
2021-12
)
Проект патісерії на 60 місць у Харківському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій цукрових кондитерських виробів
Бондаренко, Олег
(
2021-12
)
Проєкт кафе формату «слоуфуд» на 70 місць у м. Чернівці з впровадженням інноваційних технологій страв з кисломолочного сиру
Боярин, Артем
(
2021-12
)
Зараз показуються 141-160 з 338
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
Фонд
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Фонд
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися