DSpace Repository
Recently added
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
181 Харчові технології: Recent submissions
Now showing items 81-100 of 215
Previous Page
Next Page
Проект іммерсивного ресторану «Алхімік» на 80 місць у Дарницькому районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій м’ясних кулінарних виробів
Бережна, Олександра
(
2021-12
)
Проєкт ресторану швидкого обслуговування на 60 місць у Шевченківському районі м.Києва з впровадженням інноваційних технологій бургерів
Шевчук, Олександр
(
2021-12
)
Проєкт гастро-кафе на 75 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій десертної продукції
Яремко, Катерина
(
2021-12
)
«Проект арт-кафе на 80 місць у м. Івано-Франківськ із впровадженням інноваційних технологій десертів з пінною структурою
Сидоренко, Тетяна
(
2021-12
)
Проект джелатерії на60 місць у м. Бориспіль Київської області з впровадженням інноваційних технологій замо-рожених десертів
Чоботова, Єлизавета
(
2021-12
)
Проєкт моно-ресторану концепції «Sea food» на 100 місць із впровадженням інноваційних технологій харчової продукції з гідробіонтів
Мунтян, Катерина
(
2021-12
)
Проєкт гастро-кафе на 50 місць у м.Чернігові із впровадженням інноваційних технологій кулінарної харчової продукції з овочів
Медведєва, Анастасія
(
2021-12
)
Проект веганського кафе на 50 місць у м. Львів з впровадженням інноваційних технологій харчової продукції з замінниками тваринних білків
Лебедєва, Єлизавета
(
2021-12
)
Проект кафе-кондитерської на 50 місць у Подільському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів
Ємельянов, Юрій
(
2021-12
)
Проект кафе-пекарні на 80 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробів із житнього борошна
Кошіль, Олександр
(
2021-12
)
Проект таверни на 70 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних технологій пасти
Ельхалді, Маріам
(
2021-12
)
Проект ресторану скандинавської кухні на 80 місць у м. Харків з впровадженням інноваційних технологій харчової продукції «free from»
Гома, Юлія
(
2021-12
)
Проект патісерії на 60 місць у Харківському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій цукрових кондитерських виробів
Бондаренко, Олег
(
2021-12
)
Проєкт кафе формату «слоуфуд» на 70 місць у м. Чернівці з впровадженням інноваційних технологій страв з кисломолочного сиру
Боярин, Артем
(
2021-12
)
Проект кафе формату «слоуфуд» на 60 місць у м. Маріуполі Донецької області з впровадженням інноваційних технологій десертної продукції
Авджи, Марія
(
2021-12
)
БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «QUICK AND CASUAL» У МІСТІ КИЄВІ
Ярмак, Олександр
(
2020-12
)
БІЗНЕС-ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «ASIAN CUSINE» У МІСТІ КИЄВІ
Ющенко, Богдан
(
2020-12
)
БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «UKRAINIAN CUSINE» У МІСТІ КИЄВІ
Шевчук, Володимир
(
2020-12
)
БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «CHINESE CUSINE» У МІСТІ КИЄВІ
Хуруджа, Валерія
(
2020-12
)
БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОР АНУ ФОРМАТУ «ASIAN CUISINE » У МІСТІ КИЄВІ
Турій, Віталій
(
2020-12
)
Now showing items 81-100 of 215
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register