DSpace Repository
ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 50 МІСЦЬ З ОРГАНІЗАЦІЄЮ ФОРМАТУ "TO GO / TAKE AWAY " У ПОДІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ М. КИЄВА
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 50 МІСЦЬ З ОРГАНІЗАЦІЄЮ ФОРМАТУ "TO GO / TAKE AWAY " У ПОДІЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ М. КИЄВА
Рахубовського, Максима
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/534
Date:
2018-12
Description:
ВИПУСКНИЙ КВАЛІФІКАЦІЙНИЙ ПРОЕКТ
Show full item record
Files in this item
Name:
Rahubovskii_2018_ ...
Size:
12.52Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
181 Харчові технології
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register