00 DSpace/Manakin Repository
181 Харчові технології
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
181 Харчові технології
Перегляд по
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Пошук по цій колекції:
Останні додані
ТЕХНОЛОГІЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ТА СТРАВ З ПРУДОВОЇ РИБИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ НА 80 МІСЦЬ
Ясеново, Дарина
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНОЛОГІЇ COOKVAC ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В МОНОРЕСТОРАНІ НА 100 МІСЦЬ
Шолудько, Вікторія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З БЕЗГЛЮТЕНОВИХ КРУП’ЯНИХ ВИРОБІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ НА 90 МІСЦЬ
Чернов, Леонід
(
2022-02
)
Технологія виробів із бісквітного тіста та організація їх виробництва у кафе формату «fast-casual» на 60 місць
Ткаченко, Діана
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-ПЕКАРНІ НА 75 МІСЦЬ
Хакімов, Віталій
(
2022-02
)
Технологія виробів із прісного тіста з використанням замінників м’яса та організація їх виробництва у ресторані етнічної кухні на 50 місць
Тарасенко, Євгенія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ СТРАВ ІЗ СІЧЕНОГО М’ЯСА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ ШВИДКОГО ХАРЧУВАННЯ НА 100 МІСЦЬ
Слюсаренко, Дмитро
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З МИГДАЛЕВОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Пономаренко, Ольга
(
2022-02
)
Технологія страв із м’яса яловичини з використанням техніки маринування та організація їх виробництва в ресторані грузинської кухні на 60 місць
Погребіцька, Вікторія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА З ВИКОРИСТАННЯМ НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В М’ЯСНОМУ РЕСТОРАНІ НА 80 МІСЦЬ
Остренок, Олександр
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ОВОЧІВ ЗА ТЕХНІКОЮ “STIR-FRY” ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТЕРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Орлюк, Марія
(
2022-02
)
Технологія виробів з листкового тіста з використанням прискорених способів приготування та організація їх виробництва у ресторані швидкого обслуговування на 60 місць
Мороз, Тетяна
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СМАЖЕНИХ СТРАВ ІЗ РИБИ ОКЕАНІЧНОЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РИБНОМУ РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬ
Мельник, Сергій
(
2022-02
)
Технологія виробів із листкового тіста та організація їх виробництва у кафе -пекарні формату «food-court» на 50 місць
Манько, Надія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБІВ ІЗ ПЕРНАТОЇ ДИЧИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Лузін, Євгеній
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗЛАКТОЗНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТАРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 30 МІСЦЬ
Зуга, Андрій
(
2022-02
)
Технологія заправних супів української національної кухні та організація їх виробництва у локаворському ресторані на 100 місць
Ковальова, Поліна
(
2022-02
)
Технологія бенто-тортів та організація їх виробництва в десертному кафе на 50 місць
Загоруйко, Анна
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА СВИНИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ СТІР-ФРАЙ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ СХІДНОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬ
Драпалюк, Кирил
(
2022-02
)
Технологія виробів із шифонового бісквіту та організація їх виробництва в кафе-кондитерській на 25 місць
Дарага, Карина
(
2022-02
)
View more
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися
Discover
Автор
Афійчук, Павло (1)
Бабина, Юлія (1)
Беркун, Анна (1)
Білецька, Олена (1)
Велігорська, Марія (1)
Глушко, Анастасія (1)
Гнатів, Юрій (1)
Голуб, Богдан (1)
Гордієнко, Інна (1)
Гуменюк, Тетяна (1)
... View More
Date Issued
2022 (44)
Has File(s)
Yes (44)
RSS Feeds
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom