00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
181 Харчові технології: Recent submissions
Зараз показуються 21-40 з 44
Попередня сторінка
Наступна сторінка
ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 40 МІСЦЬ
Гуменюк, Тетяна
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СУПІВ ПЮРЕ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТАРІАНСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 70 МІСЦЬ
Голуб, Богдан
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БОУЛІВ З ГІДРОБІОНТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В МІСЬКОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Білецька, Олена
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БЕНКЕТНИХ ОВОЧЕВИХ ЗАКУСОК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ЄВРОПЕЙСКОЇ КУХНІ НА 75 МІСЦЬ
Глушко, Анастасія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З БІЛКОВО-ЗБИВНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Беркун, Анна
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ СІЧЕНОЇ РИБНОЇ МАСИ З ВИКОРИСТАННЯМ РОСЛИННИХ НАПОВНЮВАЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇЇ ВИРОБНИЦТВА У ЇДАЛЬНІ НА 60 МІСЦЬ
Бабина, Юлія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ТУШКОВАНИХ СТРАВ ІЗ М’ЯСА БАРАНИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У М’ЯСНОМУ РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬ
Щепіна, Анна
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ МЯСА З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНОЛОГІЇ COOKVAC ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У СІМЕЙНОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Чуб, Ярослав
(
2022-02
)
Технологія безглютенових борошняних кондитерських виробів та організація їх виробництва у кафе формату "healthy food" на 50 місць
Фесьянов, Сергій
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ЗА ТЕХНІКОЮ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ АВТОРСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Трохимчук, Олександр
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ НА ОСНОВІ ЯГІДНОГО ПЮРЕ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ДИТЯЧОМУ КАФЕ НА 30 МІСЦЬ
Сукаленко, Людмила
(
2022-02
)
Технологія збитих десертів на основі рубінового шоколаду Callebaut Ruby та організація їх виробництва в кафе-кондитерській на 60 місць
Прокопишина, Олександра
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ ФЕРМЕНТОВАНИХ ЗЛАКІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ АЗІАТСЬКОЇ КУХНІ НА 40 МІСЦЬ
Петрикеєв, Владислав
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ШОКОЛАДНОМУ БАРІ НА 40 МІСЦЬ
Петренко, Марина
(
2022-02
)
Технологія виробів із свинини з використанням технік фарширування та організація їх виробництва в ресторані української кухні на 50 місць
Опанасенко, Анна
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ТОРТІВ ІЗ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ФРАНЦУЗЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Марчук, Юлія
(
2022-02
)
Технологія пісочних sweet snack на основі кокосового масла та організація їх виробництва в кав’ярні на 50 місць
Майдебура, Анастасія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ВЕГАНСЬКИХ ДРАГЛЕПОДІБНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ КАФЕ НА 80 МІСЦЬ
Ларіна, Олена
(
2022-02
)
Технологія смажених страв із м’яса яловичини елітного тваринництва та організація їх виробництва у моно-ресторані на 80 місць
Крицька, Крістіна
(
2022-02
)
Технологія страв з риби запеченої методом «папільйот» та організація їх виробництва у ресторані норвезької кухні на 60 місць
Гордієнко, Інна
(
2022-02
)
Зараз показуються 21-40 з 44
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися