00 DSpace/Manakin Repository

ТЕХНОЛОГІЯ ЯПОНСЬКИХ ДЕСЕРТІВ МОЧІ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В АВТОРСЬКІЙ КАВ’ЯРНІ НА 50 МІСЦЬ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гнатів, Юрій
dc.date.accessioned 2023-09-04T18:06:19Z
dc.date.available 2023-09-04T18:06:19Z
dc.date.issued 2022-02
dc.identifier.uri http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7083
dc.description ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА uk_UA
dc.title ТЕХНОЛОГІЯ ЯПОНСЬКИХ ДЕСЕРТІВ МОЧІ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В АВТОРСЬКІЙ КАВ’ЯРНІ НА 50 МІСЦЬ uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу