00 DSpace/Manakin Repository

ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ЗА ТЕХНІКОЮ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ АВТОРСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Трохимчук, Олександр
dc.date.accessioned 2023-09-04T18:09:15Z
dc.date.available 2023-09-04T18:09:15Z
dc.date.issued 2022-02
dc.identifier.uri http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7095
dc.description ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА uk_UA
dc.title ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ЗА ТЕХНІКОЮ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ АВТОРСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу