DSpace Repository

ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗЛАКТОЗНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТАРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 30 МІСЦЬ

Show simple item record

dc.contributor.author Зуга, Андрій
dc.date.accessioned 2023-09-04T18:12:11Z
dc.date.available 2023-09-04T18:12:11Z
dc.date.issued 2022-02
dc.identifier.uri http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7109
dc.description ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА uk_UA
dc.title ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗЛАКТОЗНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТАРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 30 МІСЦЬ uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account