00 DSpace/Manakin Repository

Технологія страв із м’яса яловичини з використанням техніки маринування та організація їх виробництва в ресторані грузинської кухні на 60 місць

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Погребіцька, Вікторія
dc.date.accessioned 2023-09-04T18:13:32Z
dc.date.available 2023-09-04T18:13:32Z
dc.date.issued 2022-02
dc.identifier.uri http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7116
dc.description ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА uk_UA
dc.title Технологія страв із м’яса яловичини з використанням техніки маринування та організація їх виробництва в ресторані грузинської кухні на 60 місць uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу