DSpace Repository

ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА СВИНИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ ФЕРМЕНТУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬ

Show simple item record

dc.contributor.author Коренчук, Євген
dc.date.accessioned 2024-04-02T06:59:14Z
dc.date.available 2024-04-02T06:59:14Z
dc.date.issued 2023-06
dc.identifier.uri http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8541
dc.description ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА uk_UA
dc.title ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА СВИНИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ ФЕРМЕНТУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬ uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account