DSpace Repository
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ ОВОЧІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ ФАРШИРУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ «FREE-FLOW» НА 150 МІСЦЬ
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ ОВОЧІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ ФАРШИРУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ «FREE-FLOW» НА 150 МІСЦЬ
Кущенко, Валерії
URI:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8545
Date:
2023-06
Show full item record
Files in this item
Name:
Кущенко.pdf
Size:
3.980Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
181 Харчові технології
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register