00 DSpace/Manakin Repository
Технологія десертної продукції на основі вторинної молочної сировини та організація її виробництва у кафе формату «слоуфуд» на 60 місць
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Технологія десертної продукції на основі вторинної молочної сировини та організація її виробництва у кафе формату «слоуфуд» на 60 місць
Лук'яненко, Лілія
URI:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8548
Дата:
2023-06
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Лук'яненко.pdf
Розмір:
4.299Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися