00 DSpace/Manakin Repository

Технологія десертної продукції на основі вторинної молочної сировини та організація її виробництва у кафе формату «слоуфуд» на 60 місць

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лук'яненко, Лілія
dc.date.accessioned 2024-04-02T07:01:31Z
dc.date.available 2024-04-02T07:01:31Z
dc.date.issued 2023-06
dc.identifier.uri http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8548
dc.description ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА uk_UA
dc.title Технологія десертної продукції на основі вторинної молочної сировини та організація її виробництва у кафе формату «слоуфуд» на 60 місць uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу