00 DSpace/Manakin Repository
МЕТОДИ ФОРМУВАННЯ ЕФЕКТИВНОЇ КОМАНДИ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ТОВ"ЗЕ БУРГЕР"
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
→
073 Менеджмент
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
МЕТОДИ ФОРМУВАННЯ ЕФЕКТИВНОЇ КОМАНДИ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ТОВ"ЗЕ БУРГЕР"
Дзамукашвілі, Георгій
URI:
http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8852
Дата:
2023-06
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Дзамукашвілі Георгій ...
Розмір:
4.089Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
073 Менеджмент
Готельний і рестораний менеджмент
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися