DSpace Repository

МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «B&B ESPRESSO BAR», М. МУКАЧЕВО)

Show simple item record

dc.contributor.author Білорус, Марія
dc.date.accessioned 2024-05-31T11:17:43Z
dc.date.available 2024-05-31T11:17:43Z
dc.date.issued 2023-06
dc.identifier.uri http://dp.knute.edu.ua/jspui/handle/123456789/8868
dc.description ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА uk_UA
dc.title МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ СУБ'ЄКТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ (НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ «B&B ESPRESSO BAR», М. МУКАЧЕВО) uk_UA
dc.type Other uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account