00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Кафедра технології і організація ресторанного господарства: Recent submissions
Зараз показуються 181-200 з 338
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Проект кафе пан-азійської кухні на 60 місць у Дарницькому районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Телюк, Алла
(
2020-12
)
Проект міттерії на 80 місць у Святошенському районі м.Києва із вповадженням інноваційних технологій м'ясних кулінарних виробів
Ткаченко, Дмитро
(
2020-12
)
Проект кафе формату «fitness food» на 60 місць у Дарницькому районі м. Києваіз впровадженням інноваційних технологій десертів спеціального призначення
Сахно, Ірина
(
2020-12
)
Проект мясного ресторану на 80 місць у Дніповському районі м.Києва
Римарчук, Інна
(
2020-12
)
Проект арт-кафе на 50 місць у м. Івано-Франківськ із впровадженням інноваційних технологій цукрових кондитерських виробів
Панасенко, Ганна
(
2020-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на 60 місць у Деснянському районі м. Києва
Нікітін, Олег
(
2020-12
)
Проект кафе-кондитерської на 75 місць у Дніпровському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій кексових виробів
Науменко, Дар’я
(
2020-12
)
Проект кафе дитячого на 50 місць у м.Вінниця із впровадженням інноваційних технологій виробів з бісквітного тіста
Парадовська, Світлана
(
2020-12
)
Проект моно- ресторану на 60 місць у Дарницькому районі м.Києва із вповадженням інноваційних технологій м'ясних кулінарних виробів
Овраменко, Марія
(
2020-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на 60 місць у Деснянському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів
Мусіхіна, Анна
(
2020-12
)
Проект кафе-пекарні на 50 місць у Деснянському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробів
Миргородська, Мирослава
(
2020-12
)
Проект ресторану авторської кухні на 70 місць у Дарницькому районі м. Києва
Науменко, Дар’я
(
2020-12
)
Проект креперії на 60 місць у м. Ірпінь Київської області із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Момот, Юлія
(
2020-12
)
Проект таверни на 80 місць у м. Херсоні із впровадженням інноваційних технологій січених кулінарних виробів з риби
Кучанська, Анастасія
(
2020-12
)
Проект ресторану грузинської кухні на 50 місць у Дарницькому районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Мельничука, Ярослав
(
2020-12
)
Проект кафе десертного на 50 місць у Подільському районі м. Києва із вповадженням інноваційних технологій десертної продукції
Куліш, Анна
(
2020-12
)
Проект ресторану французької кухні на 100 місць у Шевченківському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій емульсійних соусів
Костенко, Євген
(
2020-12
)
Проєкт ресторану з автентичною кухнею на 80 місць у Подільському районі м. Києва
Кавальчук, Віталіна
(
2020-12
)
Проект їдальні формату "Free flow" на 120 місць у м. Бровари Київської областіі із впровадженням інноваційних технологій овочевих страв
Іващенко, Дмитро
(
2020-12
)
Проєкт кав’ярні на 50 місць у місті Бровари Київської області із впровадженням інноваційних технологій виробів із пряничного тіста
Камінська, Марина
(
2020-12
)
Зараз показуються 181-200 з 338
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
Фонд
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Фонд
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися