DSpace Repository
Recently added
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
181 Харчові технології: Recent submissions
Now showing items 41-60 of 215
Previous Page
Next Page
Технологія м’ясних січених кулінарних виробів та організація їх виробництва у їдальні формату «free flow» на 120 місць
Гранчак, Олександр
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СОУСІВ НА ОСНОВІ ЯГІДНИХ І ФРУКТОВИХ ПЮРЕ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ДИТЯЧОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Гоцуляк, Ксенія
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ РИБНИХ МУСІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬ
Гончаренко, Дмитро
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗЛАКТОЗНИХ СОЛОДКИХ СОУСІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ НА 100 МІСЦЬ
Гнатюк, Ірина
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ МОРЕПРОДУКТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ТАЙСЬКОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬ
Волошин, Іван
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ СТРАВ ІЗ М’ЯСА WOK-МЕНЮ ЗА ТЕХНІКОЮ STIR-FRY ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ПАНАЗІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Волов, Олександр
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ЗАМОРОЖЕНИХ ДЕСЕРТІВ ЗІ ЗНИЖЕНОЮ ЕНЕРГЕТИЧНОЮ ЦІННІСТЮ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ Ї ВИРОБНИЦТВА В ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Вознюк, Микола
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ БУРГЕРІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РИБНОМУ РЕСТОРАНІ НА 100 МІСЦЬ
Вітковський, Сергій
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ СІЧЕНОЇ РИБНОЇ МАСИ З ВИКОРИСТАННЯМ РОСЛИННИХ НАПОВНЮВАЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ЇДАЛЬНІ ДОШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ НА 250 МІСЦЬ
Бурзак, Денис
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ ЧІЗКЕЙКІВ ІЗ РІЗНИХ ВИДІВ СИРУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ-КАВ’ЯРІ НА 40 МІСЦЬ
Божія, Валерія
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ СІЧЕНОЇ М’ЯСНОЇ МАСИ З ВИКОРИСТАННЯМ РОСЛИННИХ НАПОВНЮВАЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ЇДАЛЬНІ ДОШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ НА 250 МІСЦЬ
Баланець, Тетяна
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ТІСТА ДЛЯ ПІЦИ МЕТОДОМ «ХОЛОДНОГО БРОДІННЯ» ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЙОГО ВИРОБНИЦТВА У ПІЦЕРІЇ НА 50 МІСЦЬ
Шарга, Микола
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ СТРАВ З ЯЛОВИЧИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІК МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ГРИЛЬ-БАРІ НА 90 МІСЦЬ
Хоцінська, Іванна
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ПШЕНИЧНО-ЖИТНЬОГО ХЛІБУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЙОГО ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬ
Христич, Марія
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПІСОЧНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 60 МІСЦЬ
Синько, Анна
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ СТРАВ З ФЕРМЕНТОВАНОЇ ЯЛОВИЧИНИ МЕТОДОМ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ГРУЗИНСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Сулим, Анна
(
2023-02
)
Технологія рибних страв української кухні та організація їх виробництва в кафе на 40 місць
Сибірцев, Євгеній
(
2023-02
)
Технологія холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва в італійському ресторані на 100 місць
Садовий, Андрій
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ГАРЯЧИХ СОЛОДКИХ СТРАВ З ШОКОЛАДУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 60 МІСЦЬ
Поліщук, Павло
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗЛАКТОЗНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У Ф’ЮЖН-РЕСТОРАНІ АВТОРСЬКОЇ КУХНІ НА 80 МІСЦЬ
Роща, Вікторія
(
2023-02
)
Now showing items 41-60 of 215
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register