00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
181 Харчові технології: Recent submissions
Зараз показуються 41-60 з 215
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Технологія м’ясних січених кулінарних виробів та організація їх виробництва у їдальні формату «free flow» на 120 місць
Гранчак, Олександр
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СОУСІВ НА ОСНОВІ ЯГІДНИХ І ФРУКТОВИХ ПЮРЕ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ДИТЯЧОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Гоцуляк, Ксенія
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ РИБНИХ МУСІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬ
Гончаренко, Дмитро
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗЛАКТОЗНИХ СОЛОДКИХ СОУСІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ НА 100 МІСЦЬ
Гнатюк, Ірина
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ МОРЕПРОДУКТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ТАЙСЬКОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬ
Волошин, Іван
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ СТРАВ ІЗ М’ЯСА WOK-МЕНЮ ЗА ТЕХНІКОЮ STIR-FRY ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ПАНАЗІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Волов, Олександр
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ЗАМОРОЖЕНИХ ДЕСЕРТІВ ЗІ ЗНИЖЕНОЮ ЕНЕРГЕТИЧНОЮ ЦІННІСТЮ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ Ї ВИРОБНИЦТВА В ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Вознюк, Микола
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ БУРГЕРІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РИБНОМУ РЕСТОРАНІ НА 100 МІСЦЬ
Вітковський, Сергій
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ СІЧЕНОЇ РИБНОЇ МАСИ З ВИКОРИСТАННЯМ РОСЛИННИХ НАПОВНЮВАЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ЇДАЛЬНІ ДОШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ НА 250 МІСЦЬ
Бурзак, Денис
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ ЧІЗКЕЙКІВ ІЗ РІЗНИХ ВИДІВ СИРУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ-КАВ’ЯРІ НА 40 МІСЦЬ
Божія, Валерія
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ СІЧЕНОЇ М’ЯСНОЇ МАСИ З ВИКОРИСТАННЯМ РОСЛИННИХ НАПОВНЮВАЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ЇДАЛЬНІ ДОШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ НА 250 МІСЦЬ
Баланець, Тетяна
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ТІСТА ДЛЯ ПІЦИ МЕТОДОМ «ХОЛОДНОГО БРОДІННЯ» ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЙОГО ВИРОБНИЦТВА У ПІЦЕРІЇ НА 50 МІСЦЬ
Шарга, Микола
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ СТРАВ З ЯЛОВИЧИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІК МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ГРИЛЬ-БАРІ НА 90 МІСЦЬ
Хоцінська, Іванна
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ПШЕНИЧНО-ЖИТНЬОГО ХЛІБУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЙОГО ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬ
Христич, Марія
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПІСОЧНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 60 МІСЦЬ
Синько, Анна
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ СТРАВ З ФЕРМЕНТОВАНОЇ ЯЛОВИЧИНИ МЕТОДОМ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ГРУЗИНСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Сулим, Анна
(
2023-02
)
Технологія рибних страв української кухні та організація їх виробництва в кафе на 40 місць
Сибірцев, Євгеній
(
2023-02
)
Технологія холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва в італійському ресторані на 100 місць
Садовий, Андрій
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ГАРЯЧИХ СОЛОДКИХ СТРАВ З ШОКОЛАДУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 60 МІСЦЬ
Поліщук, Павло
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗЛАКТОЗНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У Ф’ЮЖН-РЕСТОРАНІ АВТОРСЬКОЇ КУХНІ НА 80 МІСЦЬ
Роща, Вікторія
(
2023-02
)
Зараз показуються 41-60 з 215
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися