DSpace Repository
Recently added
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
181 Харчові технології: Recent submissions
Now showing items 1-20 of 44
Next Page
ТЕХНОЛОГІЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ТА СТРАВ З ПРУДОВОЇ РИБИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ НА 80 МІСЦЬ
Ясеново, Дарина
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНОЛОГІЇ COOKVAC ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В МОНОРЕСТОРАНІ НА 100 МІСЦЬ
Шолудько, Вікторія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З БЕЗГЛЮТЕНОВИХ КРУП’ЯНИХ ВИРОБІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ НА 90 МІСЦЬ
Чернов, Леонід
(
2022-02
)
Технологія виробів із бісквітного тіста та організація їх виробництва у кафе формату «fast-casual» на 60 місць
Ткаченко, Діана
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-ПЕКАРНІ НА 75 МІСЦЬ
Хакімов, Віталій
(
2022-02
)
Технологія виробів із прісного тіста з використанням замінників м’яса та організація їх виробництва у ресторані етнічної кухні на 50 місць
Тарасенко, Євгенія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ІЗ СТРАВ ІЗ СІЧЕНОГО М’ЯСА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ ШВИДКОГО ХАРЧУВАННЯ НА 100 МІСЦЬ
Слюсаренко, Дмитро
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З МИГДАЛЕВОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Пономаренко, Ольга
(
2022-02
)
Технологія страв із м’яса яловичини з використанням техніки маринування та організація їх виробництва в ресторані грузинської кухні на 60 місць
Погребіцька, Вікторія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА З ВИКОРИСТАННЯМ НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В М’ЯСНОМУ РЕСТОРАНІ НА 80 МІСЦЬ
Остренок, Олександр
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ОВОЧІВ ЗА ТЕХНІКОЮ “STIR-FRY” ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТЕРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Орлюк, Марія
(
2022-02
)
Технологія виробів з листкового тіста з використанням прискорених способів приготування та організація їх виробництва у ресторані швидкого обслуговування на 60 місць
Мороз, Тетяна
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СМАЖЕНИХ СТРАВ ІЗ РИБИ ОКЕАНІЧНОЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РИБНОМУ РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬ
Мельник, Сергій
(
2022-02
)
Технологія виробів із листкового тіста та організація їх виробництва у кафе -пекарні формату «food-court» на 50 місць
Манько, Надія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБІВ ІЗ ПЕРНАТОЇ ДИЧИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Лузін, Євгеній
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗЛАКТОЗНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТАРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 30 МІСЦЬ
Зуга, Андрій
(
2022-02
)
Технологія заправних супів української національної кухні та організація їх виробництва у локаворському ресторані на 100 місць
Ковальова, Поліна
(
2022-02
)
Технологія бенто-тортів та організація їх виробництва в десертному кафе на 50 місць
Загоруйко, Анна
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА СВИНИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ СТІР-ФРАЙ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ СХІДНОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬ
Драпалюк, Кирил
(
2022-02
)
Технологія виробів із шифонового бісквіту та організація їх виробництва в кафе-кондитерській на 25 місць
Дарага, Карина
(
2022-02
)
Now showing items 1-20 of 44
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register