DSpace Repository

Recently added

Login

українська English
  • DSpace Home
  • →
  • Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
  • →
  • Кафедра технології і організація ресторанного господарства
  • →
  • 181 Харчові технології
  • →
  • Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

181 Харчові технології: Recent submissions

Now showing items 41-44 of 44

  • Previous Page
  • Технологія порційних страв із м’яса яловичини із застосуванням методу ферментації та організація їх виробництва в ресторані на 50 місць 
    Заєць, Ірина (2022-02)
  • ТЕХНОЛОГІЯ ЯПОНСЬКИХ ДЕСЕРТІВ МОЧІ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В АВТОРСЬКІЙ КАВ’ЯРНІ НА 50 МІСЦЬ 
    Гнатів, Юрій (2022-02)
  • ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ НА ОСНОВІ ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ З ОРГАНІЗАЦІЄЮ ЇХ ВИРОБНИЦТВАВ КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКОМУ НА 50 МІСЦЬ 
    Велігорська, Марія (2022-02)
  • ТЕХНОЛОГІЯ СТЕЙКІВ ГРИЛЬ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В М’ЯСТОРІЇ НА 50 МІСЦЬ 
    Афійчук, Павло (2022-02)

Now showing items 41-44 of 44

  • Previous Page

Search DSpace


Advanced Search

Browse

  • All of DSpace

    • Communities & Collections
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects
  • This Collection

    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects

My Account

  • Login
  • Register
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Theme by   
Contact Us | Send Feedback