00 DSpace/Manakin Repository

Recently added

Ввійти

українська English
  • Головна сторінка DSpace
  • →
  • Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
  • →
  • Кафедра технології і організація ресторанного господарства
  • →
  • 181 Харчові технології
  • →
  • Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

181 Харчові технології: Recent submissions

Зараз показуються 41-44 з 44

  • Попередня сторінка
  • Технологія порційних страв із м’яса яловичини із застосуванням методу ферментації та організація їх виробництва в ресторані на 50 місць 
    Заєць, Ірина (2022-02)
  • ТЕХНОЛОГІЯ ЯПОНСЬКИХ ДЕСЕРТІВ МОЧІ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В АВТОРСЬКІЙ КАВ’ЯРНІ НА 50 МІСЦЬ 
    Гнатів, Юрій (2022-02)
  • ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ НА ОСНОВІ ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ З ОРГАНІЗАЦІЄЮ ЇХ ВИРОБНИЦТВАВ КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКОМУ НА 50 МІСЦЬ 
    Велігорська, Марія (2022-02)
  • ТЕХНОЛОГІЯ СТЕЙКІВ ГРИЛЬ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В М’ЯСТОРІЇ НА 50 МІСЦЬ 
    Афійчук, Павло (2022-02)

Зараз показуються 41-44 з 44

  • Попередня сторінка

Пошук


Розширений пошук

Перегляд

  • Всі матеріали

    • Фонди та колекції
    • За датою публикації
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
  • Колекція

    • За датою публикації
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми

Мій профіль

  • Ввійти
  • Зареєструватися
DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Theme by   
Контакти | Зворотній зв'язок