DSpace Repository
Технологія порційних страв із м’яса яловичини із застосуванням методу ферментації та організація їх виробництва в ресторані на 50 місць
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Технологія порційних страв із м’яса яловичини із застосуванням методу ферментації та організація їх виробництва в ресторані на 50 місць
Заєць, Ірина
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7084
Date:
2022-02
Description:
ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Show full item record
Files in this item
Name:
Заєць.pdf
Size:
4.974Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
181 Харчові технології
Ресторані технології
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register