00 DSpace/Manakin Repository
Технологія безглютенових борошняних кондитерських виробів та організація їх виробництва у кафе формату "healthy food" на 50 місць
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Технологія безглютенових борошняних кондитерських виробів та організація їх виробництва у кафе формату "healthy food" на 50 місць
Фесьянов, Сергій
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7096
Дата:
2022-02
Суть розробки, основні результати:
ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Фесьянов.pdf
Розмір:
4.406Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
181 Харчові технології
Ресторані технології
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися